Lämna in kött

Lämna in ditt eget kött hos oss på Stens!

Med höga krav på oss själva tillverkar vi på Stens i Åseda våra charkvaror med fokus på kvalitet och det lilla extra för dig som kund. Våra produkter är flerfaldigt prisbelönade och vi är garanten för att en god kvalitet ska hållas genom hela processen.

Lång erfarenhet och fokus på kundnöjdhet

Hos oss möts du av ett erfaret charkuteri som genom åren skapat många spännande produkter i nära samarbete med våra kunder. Erfarenhet grundad på uppdrag från både andra företags varumärken och legotillverkning. Våra höga kvalitetskrav av både tillverkning, leverans och kundbemötande har genom åren förnöjt många kunder landet över.

Bred hantering av köttråvaror

Sitter du inne på en köttråvara som du vill göra god korv eller isterband av? Lämna in ditt kött hos oss på Stens så ser vi till att leverera en bra slutprodukt. Vi hanterar gris-, nöt, lamm, älg, rådjur, hjort, och vildsvinskött. Vi tillverkar följande produkter: chorizo, falukorv, grillkorv, isterband, kabanoss och ölkorv. Tillverkningen anpassas efter dina önskemål vad gäller både köttråvara, textur och smak.

Våra priser (inkl. moms)

75 kr/kg färdigvikt korv för alla produkter utom ölkorv som kostar 130 kr/kg. Då ingår vakuumpackning och etikettering i priset. För lösvikt gäller 65 kr/kg för färdigvikt korv.

Hur mycket kött går det åt?

  • Falukorv: 15,25 kg kött – färdigvikt cirka 35 kg
  • Chorizo: 19,5 kg kött – färdigvikt cirka 35 kg
  • Kabanoss: 17,5 kg kött – färdigvikt cirka 35 kg
  • Grillkorv: 12,75 kg kött – färdigvikt cirka 35 kg
  • Ölkorv: 10 kg kött –  färdigvikt cirka 12-13 kg
  • Grillisterband: 10 kg kött –  färdigvikt cirka 20 kg
  • Ostkorv: 17,5 kg – färdigvikt cirka 35 kr. Obs pris 85kr/kg.
  • Prinskorv: 15 kg – färdigvikt 35 kg
  • Småländska knackekorv: 15 kg – färdigvikt 35 kg


Lämna in ditt kött hos oss

Våra lokaler är fullt anpassade för at kunna tillhandahålla och hantera allt kött som lämnas in. I och med detta kan vi glädja många jägare och övriga kunder och leverera något utöver det vanliga. Vi har inlämning mellan kl. 13-17 på torsdagar. Köttet ska vara benfritt och nedskuret. Allt från 1 kg:s bitar och nedåt fungerar. För vildsvinskött gäller att köttet ska vara trikintestat.

Välkomna in till oss på Stens i Åseda för att lämna in ditt kött eller handla våra goda småländska råvaror i din lokala butik!

Om inte inlämningsdag/tid passar vänligen återkom så hittar vi en annan passande dag/tid för inlämning. 

lämna in kött
här lämnas kött in

Kontakta oss

Adress

Hammarvägen 1A
360 70 Åseda

Kontakt

0474-100 70
stenschark@gmail.com

Öppetider

Mån-Fre:  8.00 – 17.00
Lör, Sön stängt