Lämna in kött

Lämna in ditt kött hos oss

Vi erbjuder dig en gedigen hantverksprocess som vi är oerhört stolta över. En tradition som utvecklats till ett vinnande koncept. Med mångårig erfarenhet, kunskap och engagemang levererar vi kvalitativa produkter färdiga att njuta av.
Lämna in ditt kött hos oss smidigt och enkelt!

Vad vi hanterar

Vi hanterar gris-, nöt, lamm, älg, rådjur, hjort, och vildsvinskött.  

Vi tillverkar följande produkter: chorizo, falukorv, grillkorv, isterband, kabanoss, ölkorv. 

Våra Priser

Priser (inkl. moms) 70 kr/kg färdigvikt korv för alla produkter utom ölkorv som kostar 120 kr/kg. Då ingår vakuumpackning och etikettering i priset. För lösvikt gäller 65 kr/kg för färdigvikt korv. 

Hur mycket kött går det åt?

För att göra isterband går det åt 5 kg kött (färdigvikt isterband cirka 20 kg). 

För att göra övriga produkter går det åt 10 kg för att göra en av dessa sorter och då hamnar färdigvikten på cirka 30 kg.
För ölkorv gäller dock att färdigvikten hamnar på
12-13 kg. 

Lämna in ditt kött på dessa tider

Vi har inlämning mellan kl. 13-17 på torsdagar. Köttet ska vara benfritt och nedskuret. Allt från 1 kg:s bitar och nedåt fungerar. För vildsvinskött gäller att köttet ska vara trikintestat.

Om inte inlämningsdag/tid passar vänligen återkom så hittar vi en annan passande dag/tid för inlämning. 

.

Kontakta oss

Adress

Hammarvägen 1A
360 70 Åseda

Kontakt

0474-100 70
stenschark@gmail.com

Öppetider

Mån-Fre:  8.00 – 17.00
Lör, Sön stängt