Jobba hos oss

Vi söker medarbetare i takt med att vi växer – Just nu söker vi charkmedarbetare 

 

Vill du vara med på en resa och forma ett mindre charkuteri till att bli en framstående aktör på den regionala marknaden i Småland?

Vi har två inarbetade varumärken, en upparbetad säljorganisation, en fungerande logistik med egna kylbilar, flertalet säljkanaler och en stor modern charkfabrik som väntar på en positiv och flitig person ska ansluta och vara en viktig del i vårt Team av charkmedarbetare.

Vi håller ett högt tempo med utveckling och förbättring i centrum. Vi vill få med dig som vill vara med och skapa Sveriges bästa charkprodukter.

Bakgrund

Stens i Åseda började producera charkvaror i början av 40-talet och har sedan start fokuserat på traditionell och högkvalitativ charktillverkning. År 2015 byggdes en helt ny charkfabrik i Åseda i hopp om att skala upp produktionen och nå nya höjder.

Sedan februari 2023 ingår Stens Charkuteri i Åseda AB i samma koncern som Smålands Skafferi AB – ett grossistföretag som främst jobbar med närproducerad mat på den lokala marknaden (Småland, Öland, Blekinge & norra Skåne). Smålands Skafferi har höga ambitioner och tydliga mål på att öka sin omsättning markant under de kommande åren.

Smålands Skafferi har ända sedan starten 2015 utgått från Växjö där vi har ett lager och kontor på totalt ca 600 kvm. Företaget har växt organiskt varje år och omsatte under 2022 ca 42 miljoner kr.

Att jobba på Stens chark och beskrivning av tjänsten

Vi ser en stor stolthet i att uteslutande erbjuda Svenska charkprodukter till den lokala marknaden. Vi lägger stor vikt i att jobba med lokala aktörer och lokala råvaror från vår region

Vi söker nu en flexibel och arbetsflitig person som ska ingå i vårt Team av fem charkmedarbetare. Du kommer att arbeta med det mesta som hör till charkproduktion, vilket i breda drag handlar om att stoppa korv, packning och rengöring. Du kommer ansluta till ett mindre Team med fyra medarbetare, därför är det av högsta vikt att ni kan bidra till ett gott arbetsklimat, är flexibel och samarbetsvillig. Vi är ett företag som hela tiden strävar efter att bli bättre och större vilket innebär att olika typer av förändringar är välkomnande. Det är viktigt att du har lätt till att anpassa dig men även kan ha högt till tak och hela tiden fundera på hur saker och ting kan förbättras. Vi är en arbetsplats som ger stora möjligheter för dig att påverka hur vi jobbar och därmed hur slutresultatet blir. Du kommer få vara med och sätta nytt liv i charkfabriken på bygden och därmed vara högst delaktig företagets resa in i framtiden.

Om dig

Vi ser att du är en professionell, engagerad, strukturerad och driven person. Du är mål- och resultatorienterad i ditt arbete och strävar alltid efter att leverera på topp. Du är trygg i dig själv och har förmågan att prioritera och fatta snabba beslut. Du gillar att verka inom en processbaserad verksamhet med entreprenörsanda och har förmågan att arbeta självständigt och i grupp. Du är en tydlig och kommunikativ person och ser vikten av att anpassa och utveckla verksamheten till uppsatta mål. Du är en intresserad, arbetsvillig, noggrann, tydlig, effektiv, kommunikativ, lyhörd och nyfiken person med ett inre driv.

Krav för att söka tjänsten

B-körkort

Bo i eller i närheten av Åseda

Tjänstens omfattning

Heltid

Tillträde

Så fort som möjligt/efter överenskommelse. Stationeringsort är på bolagets fabrik i Åseda. 

Ansökan

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till oskar@smalandsskafferi.se sista ansökningsdag är den 17 September 2023. Märk ditt mejl med rubrik ”Ansökan Charkmedarbetare”

.

Vinnare av Chark-SM 2018

Stens Chark i Åseda levererar några av Sveriges allra bästa charkprodukter! På Chark-SM som arrangeras vartannat år fick Stens Chark i Åseda guld för kabanoss och grillisterband. Silver för tjock grillkorv, wienergrill, paprikawurst, rökta isterband. Brons för falukorv, torkade isterband, varmkorv, småländsk knackekorv.

Enligt Chark SM:s tävlingskommitté: ”Chark-SM:s kvalitetsstämpel är bevis på att en produkt håller riktigt hög kvalitet i allt från utseende och struktur till smak. Charkuterier av yppersta kvalitet belönas med guldkvalitet.”